Monday, May 6, 2013

Jom Makan Nasi Mandy



Salah satu kedai nasi Mandy di Plaza Ivory Bukit Gambir Penang. Macam mana nak pergi ke sini? Senang aje, ikut jalan belakang USM ada traffic light depan tu aje Plaza Ivory. Ada macam-macam kedai makan pilih aje mengikut selera anda. Ada banyak kedai makan Arab kat sini, semuanya sedap2 belaka tapi aku & family prefer yang ini.

Inilah set nasi mandy. Cili tu sedap tau!

Kebab kambing sedap sangat ..daging kambing yang lembut berasa rempahnya makan bersama capati.

Bryani kambing en suami's favourite!

akhiri hidangan nasi bryani bersama teh Arab... hmmm sedap... I like...
Jangan risau, harga sangat berpatutan. Malas nak tulis panjang-panjang, layan je lah gambar ni.. jom ler..

3 comments:

Steve Finnell said...

you are invited to follow my blog

Pa'i zah said...

Memang sedap kk zai..tu ari Pa'ie ada p mkn..

anon said...

Apa nama restoran ni? thanks